Gemiddelde inname
Voor de meeste is het nodig om ongeveer 60 gram/ml om de kanker teniet te doen. Voor een gemiddeld persoon duurt het 90 dagen om de volle 60 gram in te nemen. Het is belangrijk om de 60 gram/ml olie in 90 dagen in te nemen, of door te gebruiken tot het moment van openbaring.

Starten met de THC-olie
Van begin af aan start de persoon met het innemen van 3 dosissen THC-olie per dag.
In de eerste week word geadviseerd om starten met een inname van de grootte van een halve rijstekorrel. Na de eerste week moet de dosis verdubbeld worden, vanaf de eerste ophoging dient iedere 4 dagen de dosis opgehoogd te worden totdat de persoon een dosis van 1 gram/ml per dag ingenomen kan worden. Dit is gemiddeld rond de 30-35 ste dag van de start. De 1 gram/ml dient ingenomen te worden totdat de kanker is verdwenen. Sommige mensen verhogen de dagelijkse dosis tot 2 gram/ml of meer.

Olie inname via capsule vorm
Aangezien de startdoses van de olie zo laag is, is het erg makkelijk om cannabisolie uit een mondspuit rechtstreeks in lege pilcapsules te doseren. Dit zorgt ervoor dat de dosering van de cannabisolie zeer consistent en precies is voor beginners of kinderen die net beginnen met de cannabisolie behandeling. Precieze dosering is belangrijk, zodat het “hoge” bijwerking zo veel mogelijk kan worden vermeden. Mondspuiten maken het ook heel gemakkelijk om je cannabisolie discreet te bewaren.

Vandaag en Morgen

Stel het niet uit, begin direct met het vernietigen van Kanker. Sla geen dosis over!

Care Clinic

Client Base Growth
Patient Satisfaction

Competitor Clinic

Client Base Growth
Patient Satisfaction

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent suscipit rhoncus nunc, id sodales elit suscipit accumsan. Nullam egestas mauris quis lacus commodo tincidunt eu tristique ligula. Morbi ut tellus dolor.

Vivamus ultrices nisi id lorem consequat fringilla vulputate elit interdum. Donec odio tellus, eleifend ut malesuada nec, sagittis in leo. Sed sapien diam, bibendum eu ultrices nec, scelerisque ac velit.

Care Medical Clinic
Competitor Clinic